Kahve, Coffea cinsine ait tropikal bir çalı olan kahve ağacının kavrulmuş tohumlarından elde edilen bir içecektir. En yaygın olarak yetiştirilen iki tür Coffea arabica (arabica kahvesi) ve Coffea canephora (robusta kahvesi)dir. Bu içecek, zengin tadı ve esas olarak kafein nedeniyle sağladığı uyarıcı etkisi ile dünya genelinde beğenilmektedir.
Bakım, yenileme veya yeni üretim için olsun, ihtiyaçlarınıza yönelik olarak şunları karşılıyoruz:
- Çöp konteynerleri,
- Sıkıştırıcılar,
- Kutular,
- Dökücüler,
- Özel tasarımlar,
- Diğer hareketli ekipman.
Kırmızı Meyve parfüm konsantresinin kokusu, parfümün dünya başkenti GRASSE'de, Provence'in kalbinde bulunan ustalık parfümörümüz tarafından yaratılmıştır. Koku, yayılımda yüksek kalite sağlamak için titizlikle hazırlanmıştır.
Muz, Musa cinsine ait birkaç dev otsu bitki türü tarafından üretilen yenilebilir meyvedir. Özellikle tropikal bölgelerde yetiştirilen muz, dünya genelinde tatlı tadı ve kremsi dokusu ile beğenilmektedir. Farklı çeşitleri bulunmaktadır, ancak en yaygın olanları tatlı muzlar (Cavendish muzları) ve pişirme muzlarıdır.
Yeşil kahve, genellikle Coffea arabica veya Coffea canephora (robusta) türlerinden elde edilen kavrulmamış kahve çekirdeklerini ifade eder. Geleneksel kahve hazırlamak için kullanılan kavrulmuş kahve çekirdeklerinin aksine, yeşil kahve çekirdekleri doğal renklerini ve orijinal besin ve kimyasal profillerini korur.
Yeşil kahve çekirdekleri, kahve meyvelerinden çıkarılan kavrulmamış kahve çekirdeklerini ifade eder. Bu çekirdekler, doğal yeşil renklerini ve köken kimyasal özelliklerini korurlar; özellikle kavrulma sırasında kısmen yok olan yüksek klorojenik asit içeriğine sahiptirler. Yeşil kahve çekirdekleri, evde kavurma, takviye gıda hazırlama ve bazen de demleme için kullanılır.